Tijd voor elektriciteit

Dit weekend was het tijd om te beginnen met de elektriciteit. De papa van Sandra heeft samen met Kristof deze taak op zich genomen. Ik heb me op mijn beurt samen met mijn vader geamuseerd met isolatie.De bussel kabels begint al te groeien…De netwerkkabels gaan we allemaal door een aparte doorgang leiden, omdat deze niet bij de elektriciteitskast moeten uitkomen.De kabelmassa groeit…


Boven de ramen moest nog op enkele plaatsen isolatie gestoken worden, de oversteek aan de voordeur kreeg ook een laagje Recticel. Het resultaat:Dit is natuurlijk niet enkel het resultaat van afgelopen zaterdag. De papa van Sandra heeft deze week ook nog hard gewerkt en is vandaag de laatste hand aan het leggen aan de elektrische leidingen.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in afwerking en getagged met , . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op Tijd voor elektriciteit

 1. Convents Bert zegt:

  Hey Ward,

  Weer een ferme vooruitgang zo te zien!!! Hoe vlot het met de installatiebekaling voor de Niko Home Control? Heb je mss jouw schema al wat je allemaal gaat gebruiken? Hoe valt nu de kostprijs van de NHC in praktijk mee?

  Groetjes,

  Bert

 2. Ward zegt:

  Hallo

  In de Niko Home Control software heb ik ons grondplan al uitgetekend en alle in- en outputs op hun plaats gezet. Naast de standaard schakelmodules, zullen we ook enkele dimmodules gebruiken, een motormodule, een IP-module en een ventilatiemodule. De kostprijs ligt toch wel beduidend hoger dan een standaard elektriciteitsinstallatie, maar voor een domoticasysteem is het toch zeker en vast betaalbaar.

 3. Balin zegt:

  Hello, thanks for a good article. I jsut want to understand if niko home control system is a good wiring that worth that money. And I’m also looking for web-store where to buy, because in a month I’m going to change the wiring in my house and making some kind of research. I have found http://hardware.be/niko here some kind of sockets, outlets and other components, but actually I’m looking for a whole remote controlling system to buy. If anyone has suggestion, can you please share with me?

 4. Jeroen zegt:

  Beste, ben ook niko home control aan het installeren in mijn woning.
  Zou ik het eendraadschema van uw installatie mogen zien?
  want weet niet goed hoe ik de installatie zou moeten afzekeren

  Alvast bedankt,
  Jeroen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s