Uitvoeringsdossier

Gisteren hebben we het uitvoeringsdossier gekregen met de definitieve plannen, meetstaat enz
De afgelopen weken hebben we nog enkele aanpassingen doorgevoerd. Zo zal de insprong van de living dieper worden, dit was nodig omdat we anders een extra steunpilaar moesten zetten, en dit zagen we niet zitten.
Aan de voorkant zal het raam in de bureau minder laag beginnen. Ook hier is dit een beslissing geworden naar aanleiding van het rapport van de ingenieur. Vermits de garage eronder wat dieper ligt, moest er een heuse draagbalk komen, en deze moest veel dikker zijn dan eerst voorzien.
Aan de achterkant gaan we het venster van living ook laten doorlopen, de hoek om, tot aan het venster van de keuken. Dit gaat minder zwaar lijken en natuurlijk veel extra licht naar binnen brengen. Het venster in de keuken gaan we dan waarschijnlijk ook vervangen door een schuifraam.

Hieronder 2 nieuwe 3D renders:

Deze avond hebben we al een afspraak met een aannemer. We hebben hem leren kennen via de werf die we bezocht hebben waar ook onze gevelsteen gebruikt was. Want een grote vereiste is natuurlijk dat hij al veel ervaring heeft met lijmen.

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in architect, voorbereiding. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s